Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

ŠVĖKŠNOS „SAULĖS“ GIMNAZIJOS VEIKLOS KOKYBĖS

Panašios pateiktys


Pateikčių temos: "ŠVĖKŠNOS „SAULĖS“ GIMNAZIJOS VEIKLOS KOKYBĖS"— Pateikties kopija:

1 ŠVĖKŠNOS „SAULĖS“ GIMNAZIJOS VEIKLOS KOKYBĖS
PLAČIOJO ĮSIVERTINIMO REZULTATAI Daiva Vileikienė gimnazijos veiklos kokybės įsivertinimo koordinatorė Mokytojų tarybos posėdis

2 ĮSIVERTINIMAS VYKDYTAS 2017 m. gruodžio mėn.
PAKVIETI RESPONDENTAI 37 ATSAKYTI KLAUSIMYNAI (78,38 proc.) Vertinti 67 raktiniai žodžiai (1, 2, 3 arba 4 lygiu)

3 Aprašomieji veiklos kokybės vertinimai
GIMNAZIJOS VEIKLOS KOKYBĖS ĮSIVERTINIMO LYGIAI Kokybės lygis Aprašomieji veiklos kokybės vertinimai Procentinė vertė Išvada 4 lygis LABAI GERA: veiksminga, išskirtinė, kryptinga, savita, kūrybiška 90 proc. ir daugiau Verta paskleisti už mokyklos ribų 3 lygis GERA: viršija vidurkį, tinkama, paveiki, potenciali, lanksti 60–89 proc. Verta paskleisti pačioje mokykloje 2 lygis PATENKINAMA: vidutiniška, nebloga, nesisteminga, neišskirtinė 31–59 proc. Mokykloje yra ką tobulinti, verta sustiprinti ir išplėtoti 1 lygis PRASTA: nepatenkinama, neveiksminga, netinkama, nekonkreti 11–30  proc. Veiklą būtina tobulinti. Mokyklai reikalinga išorinė pagalba. N lygis LABAI PRASTA: nepriimtina Iki 10 proc. Būtina imtis radikalių pokyčių. Mokyklai būtina skubi išorinė pagalba

4 VIDURKIAI PAGAL RAKTINIUS ŽODŽIUS
VERTINIMO LYGIAIS VIDURKIAI PAGAL RAKTINIUS ŽODŽIUS 4 lygiu - 3 lygiu 56 raktiniai žodžiai 84 proc. 2 lygiu 11 raktinių žodžių 16 proc. 1 lygiu

5 VIDURKIAI PAGAL RAKTINIUS ŽODŽIUS ir TEMAS
VERTINIMO LYGIAIS VIDURKIAI PAGAL RAKTINIUS ŽODŽIUS ir TEMAS 1 . Rezultatai 11 raktinių žodžių 2. Ugdymas (is) ir mokinių patirtys 26 raktiniai žodžiai 3. Ugdymo (si) aplinkos 10 4. Lyderystė ir vadyba 20 Bendras 67 3 lygiu 8 rakt. ž. (73 %) 21 rakt. ž. (81 %) 9 rakt. ž. (90 %) 18 rakt. ž. 56 (84 %) 2 3 rakt. ž. (27 %) 5 rakt. ž. (19 %) 1 rakt. ž. (10 %) 2 rakt. ž. (10 %) (16 %)

6 SRITIS 3. Ugdymo(si) aplinkos
AUKŠČIAUSIOS VERTĖS SRITIS 3. Ugdymo(si) aplinkos TEMA 3.1. Įgalinanti mokytis fizinė aplinka RODIKLIS Pastatas ir jo aplinka RAKTINIS ŽODIS Estetiškumas (vidurkis – 3,31) ILIUSTRACIJA Mokyklos interjeras (spalvų parinkimas, baldai ir jų išdėstymas, stendai, puošyba ir kitos detalės) kuria gerą nuotaiką bei mokinių amžiui derantį jaukumą, ugdo darnos jausmą ir gerą skonį. Derinant skirtingus interjero stilius, kuriamos įvairių paskirčių erdvės – padedančios susikaupti, stimuliuojančios mąstymą ir mokymąsi, improvizavimą ir kūrybą, bendravimą ir poilsį.

7 SRITIS 3. Ugdymo(si) aplinkos
AUKŠČIAUSIOS VERTĖS SRITIS 3. Ugdymo(si) aplinkos TEMA 3.1. Įgalinanti mokytis fizinė aplinka RODIKLIS Aplinkų bendrakūra RAKTINIS ŽODIS Mokinių darbų demonstravimas (vidurkis – 3,27) ILIUSTRACIJA Mokyklos patalpos dekoruojamos mokinių darbais. Taip pat eksponuojami tarpiniai mokymosi rezultatai, atspindintys jo procesą, – eskizai, modeliai, projektai, užrašai. Mokiniai vertina, domisi, saugo savo ir kitų darbus, mokosi iš jų.

8 SRITIS 3. Ugdymo(si) aplinkos
AUKŠČIAUSIOS VERTĖS SRITIS 3. Ugdymo(si) aplinkos TEMA 3.1. Įgalinanti mokytis fizinė aplinka RODIKLIS Pastatas ir jo aplinka RAKTINIS ŽODIS Ergonomiškumas (vidurkis – 3,1) ILIUSTRACIJA Mokymosi aplinka – patalpų išdėstymas, įrengimas, apšvietimas, vėdinimas ir šildymas – yra patogi, sveika ir palanki mokytis. Erdvės funkcionalios, lengvai pertvarkomos ir pritaikomos skirtingiems ugdymo(si) poreikiams: pamokoms ir popamokinei veiklai, individualiam, partneriškam, grupių darbui, mokymuisi su mokytojais ar savarankiškai. Įrengtos zonos aktyviam ir pasyviam poilsiui, bendravimui. Kiekvienas bendruomenės narys turi vietą pasidėti darbo ar mokymosi priemones.

9 SRITIS 2. Ugdymas(is) ir mokinių patirtys TEMA 2.3. Mokymosi patirtys
AUKŠČIAUSIOS VERTĖS SRITIS 2. Ugdymas(is) ir mokinių patirtys TEMA 2.3. Mokymosi patirtys RODIKLIS Ugdymas mokyklos gyvenimu RAKTINIS ŽODIS Veiklos, įvykiai, nuotykiai (vidurkis – 3,06) ILIUSTRACIJA Mokykloje netrūksta įvairių įdomių būrelių ir renginių – projektų, akcijų, talkų, išvykų, varžybų, parodų ir kt. Į juos įtraukiamos mokinių šeimos ir vietos bendruomenė. Mokykla atlieka svarbų vaidmenį kuriant pozityvaus vaikų, paauglių, jaunuolių gyvenimo idėjas ir jį užpildo prasmingomis veiklomis.

10 SRITIS 3. Ugdymo(si) aplinkos
AUKŠČIAUSIOS VERTĖS SRITIS 3. Ugdymo(si) aplinkos TEMA 3.1. Įgalinanti mokytis fizinė aplinka RODIKLIS Aplinkų bendrakūra RAKTINIS ŽODIS Mokinių įtraukimas (vidurkis – 3,03) ILIUSTRACIJA Mokytojai įtraukia mokinius į klasės ir bendrų mokyklos erdvių projektavimą, įrengimą, dekoravimą. Mokiniai jaučiasi mokyklos kūrėjais ir šeimininkais, jie vertina bendrakūrą kaip galimybę būti ir veikti drauge, kurti ir įgyvendinti kūrybinius sumanymus, prisiimti atsakomybę, įgyti patirties ir gebėjimų.

11 SRITIS 2. Ugdymas(is) ir mokinių patirtys TEMA 2.3. Mokymosi patirtys
AUKŠČIAUSIOS VERTĖS SRITIS 2. Ugdymas(is) ir mokinių patirtys TEMA 2.3. Mokymosi patirtys RODIKLIS Ugdymas mokyklos gyvenimu RAKTINIS ŽODIS Narystė ir bendrakūra (vidurkis – 3) ILIUSTRACIJA Mokiniai jaučiasi priklausantys mokyklos bendruomenei, yra patenkinti tuo, prisiima įsipareigojimus ir dalyvauja mokyklos savivaldoje. Savivalda grindžiama dialogo ir tarimosi kultūra, mokinių teise inicijuoti, priimti ir įgyvendinti sprendimus ir kurti mokyklos gyvenimą. Skatinama ir palaikoma mokinių lyderystė įvairiose veiklose, mokinių organizacijų veikla.

12 SRITIS 3. Ugdymo(si) aplinkos TEMA 3.2. Mokymasis be sienų
AUKŠČIAUSIOS VERTĖS SRITIS 3. Ugdymo(si) aplinkos TEMA 3.2. Mokymasis be sienų RODIKLIS Mokymasis ne mokykloje RAKTINIS ŽODIS Edukacinės išvykos (vidurkis – 3) ILIUSTRACIJA Mokytojai domisi mokymosi ne mokykloje – gamtoje, kultūros įstaigose, įmonėse, valdžios institucijose ir kt. – galimybėmis ir organizuoja realaus pasaulio pažinimu pagrįstą ugdymą už mokyklos ribų esančiose aplinkose. Tai aktualizuoja ugdymą, suteikia mokiniams galimybę įgyti įvairesnės patirties, būti mokomiems įvairesnių žmonių ir susieti mokymąsi su savo interesais. Mokytojai analizuoja ir aptaria mokinių mokymosi už mokyklos ribų poveikį, tobulina taikomus būdus ir ieško naujų galimybių.

13 SRITIS 3. Mokymo(si) aplinkos TEMA 3.2. Mokymasis be sienų
ŽEMIAUSIOS VERTĖS SRITIS 3. Mokymo(si) aplinkos TEMA 3.2. Mokymasis be sienų RODIKLIS Mokymasis virtualioje aplinkoje RAKTINIS ŽODIS Įvairiapusiškumas (vidurkis – 2,31) ILIUSTRACIJA Virtualios ugdymosi aplinkos įtraukia mokinius į mokymąsi individualiai, poromis, komandomis. IKT padeda gilinti dalyko žinias, pristatyti darbus ir diskutuoti, tyrinėti ir eksperimentuoti. Virtualios ugdymosi aplinkos palaiko mokymąsi bendraujant ir bendradarbiaujant socialiniuose -edukaciniuose tinkluose, dalyvaujant mokyklų ir tarptautiniuose mainuose. Skatinama naudotis kuo įvairesnėmis mokymosi priemonėmis, technologijomis, informacijos šaltiniais ir ryšiais.

14 SRITIS 2. Ugdymas(is) ir mokinių patirtys
ŽEMIAUSIOS VERTĖS SRITIS 2. Ugdymas(is) ir mokinių patirtys TEMA 2.1. Ugdymo(si) planavimas RODIKLIS Orientavimasis į mokinių poreikius RAKTINIS ŽODIS Gabumų ir talentų ugdymas (vidurkis – 2,34) ILIUSTRACIJA Mokytojai laiku pastebi ir tinkamai ugdo kiekvieno mokinio gabumus bei talentus. Ypatingų, bendraamžių lygį pranokstančių gabumų turintiems mokiniams kuriami specialūs ugdymosi iššūkiai ir ugdymo būdai. Ugdydama gabius mokinius, mokykla bendradarbiauja su kitomis institucijomis, socialiniais partneriais, neformaliojo švietimo mokytojais.

15 SRITIS 2. Ugdymas(is) ir mokinių patirtys
ŽEMIAUSIOS VERTĖS SRITIS 2. Ugdymas(is) ir mokinių patirtys TEMA 2.2. Vadovavimas mokymuisi RODIKLIS Ugdymo(si) organizavimas RAKTINIS ŽODIS Ugdymo(si) integralumas (vidurkis – 2,34) ILIUSTRACIJA Siekiama prasmingos integracijos, mokymosi patirčių tarpdiscipliniškumo. Mokyklos ugdymo programų turinys integruojamas taikant įvairius modelius: asmenybės ir sociokultūrinę, dalyko vidinę ar tarpdalykinę integraciją, prioritetinių ugdymo(si) siekių (sveikos gyvensenos, saugos, verslumo, karjeros ugdymo ir pan.) integravimą į bendrojo ugdymo dalykų bei neformaliojo ugdymo turinį, integraciją temos, problemos, metodo pagrindu ir kt. Siejamas formalusis ir neformalusis vaikų švietimas, vykstantis tiek mokykloje, tiek ir už jos ribų, taip pat mokymasis ir kitos mokyklos inicijuojamos mokinių veiklos.

16 SRITIS 4. Lyderystė ir vadyba
ŽEMIAUSIOS VERTĖS SRITIS 4. Lyderystė ir vadyba TEMA 4.2. Mokymasis ir veikimas komandomis RODIKLIS Bendradarbiavimas su tėvais RAKTINIS ŽODIS Įtraukimas (vidurkis – 2,34) ILIUSTRACIJA Tėvai dalyvauja tobulinant mokyklą. Tėvai įsitraukia į vaikų ugdymą(si) įvairiomis formomis (plėsdami jų kultūrinį akiratį, skatindami pažintinį aktyvumą, padėdami išsikelti ambicingus ugdymosi tikslus ir jų siekti, taip pat dalyvaudami mokyklos veiklose, individualiuose ir bendruose susitikimuose su mokytojais, inicijuodami prasmingas veiklas, projektus, vesdami pamokas ar kitas veiklas). Bendradarbiaujama abiem pusėms tinkamu laiku.

17 SRITIS 2. Ugdymas(is) ir mokinių patirtys
ŽEMIAUSIOS VERTĖS SRITIS 2. Ugdymas(is) ir mokinių patirtys TEMA 2.2. Vadovavimas mokymuisi RODIKLIS Mokymosi lūkesčiai ir mokinių skatinimas RAKTINIS ŽODIS Mokymosi džiaugsmas (vidurkis – 2,41) ILIUSTRACIJA Mokytojas planuoja ir parenka prasmingas ugdymo(si) veiklas, kurios skatina smalsumą ir entuziazmą, sudaro sąlygas kurti idėjas ir jas įgyvendinti, išgyventi pažinimo ir kūrybos džiaugsmą, taip pat patirti mokymosi sėkmę. Mokiniai skatinami džiaugtis savo ir kitų darbais, pasiekimais bei pažanga. Jiems leidžiama bandyti ir klysti, rasti ir taisyti savo klaidas, iš jų mokytis.

18 SRITIS 2. Ugdymas(is) ir mokinių patirtys
ŽEMIAUSIOS VERTĖS SRITIS 2. Ugdymas(is) ir mokinių patirtys TEMA 2.2. Vadovavimas mokymuisi RODIKLIS Ugdymo(si) organizavimas RAKTINIS ŽODIS Diferencijavimas, individualizavimas, suasmeninimas (vidurkis – 2,44) ILIUSTRACIJA Mokytojai pripažįsta mokinių skirtybes (amžiaus tarpsnio, asmeniniai ir ugdymosi poreikiai, interesai, gebėjimai, mokymosi stiliai), į kurias atsižvelgia organizuodami mokymą(si). Taikomi įvairūs nenuolatiniai mokinių pergrupavimo pagal jų mokymosi poreikius būdai. Siekiama suasmeninti mokymąsi, t. y. yra skatinamas aktyvus mokinių dalyvavimas keliant individualius, su kiekvieno mokymosi galimybėmis, interesais ir siekiais derančius ugdymosi tikslus, renkantis temas, užduotis, problemas, mokymosi būdus ir tempą.

19 RODIKLIS 1.1.1. Asmenybės tapsmas
ŽEMIAUSIOS VERTĖS SRITIS 1. Rezultatai TEMA 1.1. Asmenybės branda RODIKLIS Asmenybės tapsmas RAKTINIS ŽODIS Gyvenimo planavimas (vidurkis – 2,44) ILIUSTRACIJA Mokiniai supranta išsilavinimo ir mokymosi vertę, turi tolesnio mokymosi siekių ir planų. Jie žino, kad yra ne vienas gyvenimo įprasminimo būdas, moka projektuoti asmeninio gyvenimo scenarijus, keltis tikslus, koreguoti ir atnaujinti juos. Jie moka susirasti, analizuoti ir vertinti informaciją apie pasaulio (taip pat ir darbo pasaulio) kaitos tendencijas, mokymosi ir veiklos galimybes. Karjeros (profesijos, darbinės ir visuomeninės veiklos) galimybes mokiniai sieja su ugdymosi galimybėmis. Jie geba tikslingai ir pagrįstai pasirinkti ugdymosi sritis ir (ar) dalykus vyresnėse klasėse.

20 TEMA 1.2. Pasiekimai ir pažanga
ŽEMIAUSIOS VERTĖS SRITIS 1. Rezultatai TEMA 1.2. Pasiekimai ir pažanga RODIKLIS Mokinio pasiekimai ir pažanga RAKTINIS ŽODIS Optimalumas (vidurkis – 2,44) ILIUSTRACIJA Kiekvieno mokinio įgytų bendrųjų ir dalykinių kompetencijų visumos lygis optimalus, t. y. atitinkantis jo amžiaus grupei keliamus tikslus ir individualias galias, siekius bei ugdymosi patirtį. Tolesnio ugdymosi uždaviniai, pasiekimų ir pažangos planavimas grindžiami informacija apie mokinio kompetencijų lygį, jo pasiekimų įrodymais ir dialogu su mokiniu. Mokiniui keliami tikslai kuria jam nuolatinius iššūkius, reikalauja pastangų ir atkaklumo, tačiau negąsdina ir negniuždo.

21 TEMA 1.2. Pasiekimai ir pažanga
ŽEMIAUSIOS VERTĖS SRITIS 1. Rezultatai TEMA 1.2. Pasiekimai ir pažanga RODIKLIS Mokinio pasiekimai ir pažanga RAKTINIS ŽODIS Visybiškumas (vidurkis – 2,48) ILIUSTRACIJA Mokiniai turi būtinų bendrųjų ir dalykinių kompetencijų (t. y. žinių bei supratimo, praktinių gebėjimų bei pozityvią vertybinę orientaciją) visumą ir geba pagrįsti savo nuostatas, sprendimus, pasirinkimus. Mokinio pažanga įgyjant kompetencijas gali būti nevienodai sparti, tačiau ji yra visuminė – nuolatinė visose mokyklinio ugdymo srityse.

22 SRITIS 2. Ugdymas(is) ir mokinių patirtys TEMA 2.3. Mokymosi patirtys
ŽEMIAUSIOS VERTĖS SRITIS 2. Ugdymas(is) ir mokinių patirtys TEMA 2.3. Mokymosi patirtys RODIKLIS Mokymasis RAKTINIS ŽODIS Savivaldumas mokantis (vidurkis – 2,48) ILIUSTRACIJA Padedant mokytojui kartu su mokytoju, mokiniai geba išsikelti mokymosi tikslus, savarankiškai pasirinkti užduočių atlikimo būdą, susirasti reikiamą informaciją ir priemones, klausti ir paprašyti pagalbos, aptarti ir vertinti savo mokymąsi, planuoti ir valdyti laiką. Jie suvokia, pripažįsta ir stengiasi spręsti mokymosi problemas. Stebėdami ir apmąstydami asmeninę pažangą, geba pateikti jos įrodymus (atskirus darbus ar jų pasiekimų aplankus (portfolio), mokymosi dienoraščius). Reflektuodami individualią mokymosi patirtį, mokiniai padeda mokytojams įvertinti mokymosi gilumą ir tinkamumą.

23 SRITIS 4. Lyderystė ir vadyba
ŽEMIAUSIOS VERTĖS SRITIS 4. Lyderystė ir vadyba TEMA 4.1. Veiklos planavimas ir organizavimas RODIKLIS Perspektyva ir bendruomenės susitarimai RAKTINIS ŽODIS Planų gyvumas (vidurkis – 2,55, bet moda 2) ILIUSTRACIJA Planų, programų laikymasis ir įgyvendinimas yra akivaizdus visoje mokyklos veikloje, susitarimas dėl ateities demonstruojamas ir kasdien bendraujant, bendradarbiaujant, priimant taktinius sprendimus. Mokyklos bendruomenės nariai atsakingai dalyvauja įgyvendindami išsikeltus mokyklos tikslus ir uždavinius.

24 3.1.3. Mokinių darbų demonstravimas 3,27 3.1.2. Ergonomiškumas 3,1
AUKŠČIAUSIOS VERTĖS RAKTINIS ŽODIS VIDURKIS Estetiškumas 3,31 Mokinių darbų demonstravimas 3,27 Ergonomiškumas 3,1 Veiklos, įvykiai, nuotykiai 3,06 Mokinių įtraukimas 3,03 Narystė ir bendrakūra 3 Edukacinės išvykos

25 stiprieji veiklos aspektai (2014 m. išorinis vertinimas)
Gimnazijos stiprieji veiklos aspektai (2014 m. išorinis vertinimas) Narystė ir bendrakūra Estetiškumas Mokinių darbų demonstravimas Mokinių įtraukimas Veiklos, įvykiai, nuotykiai Ergonomiškumas Edukacinės išvykos 1. Etosas 2. Aplinkos jaukumas 3. Mokyklos ryšiai 4. Neformalusis švietimas 5. Mokymo ir gyvenimo ryšys 6. Mokytojo ir mokinio dialogas 7. Rūpinimasis mokiniais 8. Pagalba planuojant karjerą 9. Vadovavimo stilius 10. Lėšų vadyba

26 ŽEMIAUSIOS VERTĖS RAKTINIS ŽODIS VIDURKIS 2,31 2,34 2,41 2,44 2,48
Įvairiapusiškumas 2,31 Gabumų ir talentų ugdymas 2,34 Ugdymo(si) integralumas Įtraukimas Mokymosi džiaugsmas 2,41 Diferencijavimas, individualizavimas, suasmeninimas 2,44 Gyvenimo planavimas Optimalumas Visybiškumas 2,48 Savivaldumas mokantis Planų gyvumas 2,55

27 tobulintini veiklos aspektai (2014 m. išorinis vertinimas)
Gimnazijos tobulintini veiklos aspektai (2014 m. išorinis vertinimas) Mokymosi džiaugsmas Įvairiapusiškumas Savivaldumas mokantis Diferencijavimas, individualizavimas, suasmeninimas Gabumų ir talentų ugdymas Optimalumas Visybiškumas Ugdymo(si) integralumas Gyvenimo planavimas Įtraukimas Planų gyvumas 1. Pamokos organizavimas 2. Mokymosi veiklos diferencijavimas 3. Vertinimas kaip ugdymas 4. Atskirų mokinių pažanga 5. Specialiųjų poreikių mokinių ugdymas

28 1. Geriausiai įvertinta sritis – UGDYMO(SI) APLINKOS
IŠVADOS: 1. Geriausiai įvertinta sritis – UGDYMO(SI) APLINKOS (5 iš 7 aukščiausią vertę turinčių raktinių žodžių yra iš šios srities). 2. Prasčiausiai įvertinta sritis – REZULTATAI. 3. Matomi koliariaciniai ryšiai tarp 1 ir 2 srities: ugdymas ir mokinių patirtys  rezultatai. 4. 8 iš 11 žemiausią vertę turinčių raktinių žodžių yra susiję su pamoka (pamokos planavimu, vadovavimu mokymuisi, IKT panaudojimu, kompetencijų ugdymu, gabių mokinių ugdymu, diferencijavimu, integracija, mokymosi įprasminimu, mokymusi bendradarbiaujant).

29 NUTARIMO PROJEKTAS: 1. Individualiai išanalizuoti gimnazijos veiklos kokybės plačiojo įsivertinimo rezultatus (ats. mokytojai, pagalbos mokiniui specialistai). 2. Vadovaujantis NMVA 2017 m. metodinėmis rekomendacijomis, iki parengti Švėkšnos „Saulės“ gimnazijos veiklos kokybės įsivertinimo raktinių žodžių iliustracijas (ats. gimnazijos veiklos kokybės įsivertinimo koordinacinė darbo grupė). 3. Vadovaujantis „Mokyklų, vykdančių bendrojo ugdymo programas, veiklos išorinio vertinimo organizavimo ir vykdymo tvarkos aprašu“, iki parengti ir metodinei tarybai pristatyti „Pamokos stebėjimo protokolą“ ir metodines rekomendacijas stebintiems pamokas (ats. gimnazijos veiklos kokybės įsivertinimo koordinacinė darbo grupė).

30 4. Vadovaujantis gimnazijos veiklos kokybės plačiojo įsivertinimo rezultatais, giluminį įsivertinimą atlikti 2018 m. spalio – lapkričio mėn., pasirenkant šiuos rodiklius: 2.2. VADOVAVIMAS MOKYMUISI Raktiniai žodžiai: tikėjimas mokinio galiomis, mokymosi džiaugsmas, mokymosi įprasminimas, diferencijavimas, individualizavimas, suasmeninimas, ugdymo(si) integralumas, įvairovė, klasės valdymas MOKYMASIS VIRTUALIOJE APLINKOJE Raktiniai žodžiai: tikslingumas, įvairiapusiškumas (ats. gimnazijos veiklos kokybės įsivertinimo koordinacinė darbo grupė).


Atsisiųsti ppt "ŠVĖKŠNOS „SAULĖS“ GIMNAZIJOS VEIKLOS KOKYBĖS"

Panašios pateiktys


Google reklama