Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

APOKALIPSĖ Pasaulinis karas

Panašios pateiktys


Pateikčių temos: "APOKALIPSĖ Pasaulinis karas"— Pateikties kopija:

1 APOKALIPSĖ Pasaulinis karas
Girdėsite apie karus ir karų gandus. Žiūrėkite, kad neišsigąstumėte, nes visa tai turi įvykti. Bet tai dar ne galas. Tauta sukils prieš tautą ir karalystė prieš karalystę. (Mt 24, 6-7)

2 1. DVASINĖS KARO PRIEŽASTYS.
Ir sutrimitavo šeštasis angelas. Aš išgirdau balsą nuo keturių ragų auksinio aukuro, stovinčio Dievo akivaizdoje. Jis sakė šeštajam angelui, turinčiam trimitą: „Paleisk keturis angelus, kurie yra surišti prie didžiosios Eufrato upės!“ Ir buvo atrišti keturi angelai, paruošti nustatytai valandai, dienai, mėnesiui ir metams išžudyti trečdalį žmonių. (Apr 9, 13-15) Aš bausiu gyvenančius Egipte, kaip baudžiau Jeruzalę – kardu, badu ir maru. (Jer 44, 13) Nes mes grumiamės ne su kūnu ir krauju, bet su kunigaikštystėmis, valdžiomis, šio amžiaus tamsybių valdovais ir dvasinėmis blogio jėgomis danguje. (Ef 6, 12) O tai yra demonų dvasios, darančios ženklus; jos išeina pas žemės ir viso pasaulio karalius, kad juos suburtų didžiosios visagalio Dievo dienos kovai. (Apr 16, 14)

3 2. DEMONŲ VALDOMA KARIUOMENĖ.
Jų kariuomenės skaičius, – aš išgirdau skaičių, – buvo du miriadai miriadų. Taigi aš mačiau regėjime žirgus ir raitelius su krūtinšarviais, ugniaspalviais, violetiniais ir geltonais; žirgų galvos atrodė kaip liūtų galvos, o iš jų nasrų veržėsi ugnis, dūmai ir siera. Trečdalis žmonių žuvo nuo šitų trijų piktenybių – nuo ugnies, dūmų ir sieros, besiveržiančių iš jų nasrų. Mat jų galia buvo jų nasruose ir jų uodegose. Jų uodegos panašios į gyvates ir turi galvas, kuriomis kenkia. (Apr 9, 16-19). Ir pasirodė kitas žirgas, ugniaspalvis, ir jo raiteliui buvo duota atimti iš žemės taiką, kad žmonės vieni kitus žudytų; jam buvo duotas didelis kalavijas. (Apr 6, 4) Ir išvydau žvėrį ir žemės karalius bei jų kariuomenes, susirinkusias kovoti su sėdinčiuoju ant žirgo ir Jo kariuomene. (Apr 19, 19)

4 3. DIEVO NEPAISANTI ŽMONIJA.
Bet likusieji žmonės, kurie nebuvo šitų piktenybių išžudyti, neatgailavo dėl savo rankų darbų, kad nebegarbintų demonų ir auksinių, sidabrinių, žalvarinių, akmeninių ir medinių stabų, kurie negali nei matyti, nei girdėti, nei vaikščioti. Jie taip pat neatgailavo dėl savo žmogžudysčių, žyniavimų, ištvirkavimų ir vagysčių. (Apr 9, 20-21) Atėjo metas, prisiartino Dievo karalystė. Atgailaukite ir tikėkite Evangelija! (Mk 1, 15) Kad atvertum jų akis ir jie iš tamsybių gręžtųsi į šviesą, nuo šėtono valdžios – į Dievą ir, tikėdami mane, gautų nuodėmių atleidimą bei paveldėjimą su pašventintaisiais. (Apd 26, 18)


Atsisiųsti ppt "APOKALIPSĖ Pasaulinis karas"

Panašios pateiktys


Google reklama