Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

ŠV. AUGUSTINO MALDA ŠVENTAJAI DVASIAI Alsuok many, Šventoji Dvasia, kad aš mąstyčiau, kas šventa. Uždek mane, Šventoji Dvasia, kad aš daryčiau, kas šventa.

Panašios pateiktys


Pateikčių temos: "ŠV. AUGUSTINO MALDA ŠVENTAJAI DVASIAI Alsuok many, Šventoji Dvasia, kad aš mąstyčiau, kas šventa. Uždek mane, Šventoji Dvasia, kad aš daryčiau, kas šventa."— Pateikties kopija:

1 ŠV. AUGUSTINO MALDA ŠVENTAJAI DVASIAI Alsuok many, Šventoji Dvasia, kad aš mąstyčiau, kas šventa. Uždek mane, Šventoji Dvasia, kad aš daryčiau, kas šventa. Patrauk mane, Šventoji Dvasia, kad aš mylėčiau, kas šventa. Paremk mane, Šventoji Dvasia, kad aš vis skleisčiau, kas šventa. Globok mane, Šventoji Dvasia, kad neprarasčiau, kas šventa.  Amen.

2 Namų darbas...? 

3 Liudijimo jėga

4 LIUDIJIMO JĖGA YRA DIDESNĖ UŽ ŽODŽIŲ JĖGĄ. MŪSŲ LAIKAMS – SAKĖ PAL
LIUDIJIMO JĖGA YRA DIDESNĖ UŽ ŽODŽIŲ JĖGĄ MŪSŲ LAIKAMS – SAKĖ PAL. PAULIUS VI – LABIAU NEI TIKĖJIMO MOKYTOJŲ REIKIA JOS LIUDYTOJŲ. 262-asis Popiežius

5 „Dviem yra geriau negu vienam
„Dviem yra geriau negu vienam... Jei vienas iš jų suklumpa, kitas padeda bičiuliui atsikelti.“ (Koh 4, 9–10)  

6 Sutuoktinių, šeimų grupelė
Susitikimų idėja: krikščioniškas šeimos ugdymas – pašaukimas būti kartu.

7 PRISTATYMAS - LIUDIJIMAS

8 Vilniaus arkivyskupijos šeimos centras
PASIŪLYMAI  Vilniaus arkivyskupijos šeimos centras Šeimos centre vyksta šeimoms skirtos veiklos: Santuokos kursas Bendravimo įgūdžių mokymai Seminaras „Per juokus į geresnę santuoką“ Natūralaus šeimos planavimo mokymai Besilaukiančių šeimų mokyklėlė Pasiruošimo žindyti ir ryšio su kūdikiu kūrimo kursas Kursas tėvams, auginantiems paauglius Mamų klubas

9 PASIŪLYMAI (2)  Šeimų palydėjimas
Tiberiados bendruomenė įkurė "Tobijo ir Saros namus" šeimoms su tikslu padėti įvairiais būdais šeimoms gaivinti ir stiprinti tarpusavio santykį, mylėti vis iš naujo, draugystės meilėje. 

10 Iki pasimatymo?... Kada?! Vasario 4 ir kovo 18 dienomis Lauksiu Jūsų!!


Atsisiųsti ppt "ŠV. AUGUSTINO MALDA ŠVENTAJAI DVASIAI Alsuok many, Šventoji Dvasia, kad aš mąstyčiau, kas šventa. Uždek mane, Šventoji Dvasia, kad aš daryčiau, kas šventa."

Panašios pateiktys


Google reklama