Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Užduotis 1. Iki gruodžio 6 d. išsiųsti parengtus planus grupėse koordinatoriams. 2. Po sekmadienio susitinkate su mokyklos vadovais ir parnešate gerą žinią.

Panašios pateiktys


Pateikčių temos: "Užduotis 1. Iki gruodžio 6 d. išsiųsti parengtus planus grupėse koordinatoriams. 2. Po sekmadienio susitinkate su mokyklos vadovais ir parnešate gerą žinią."— Pateikties kopija:

1 Užduotis 1. Iki gruodžio 6 d. išsiųsti parengtus planus grupėse koordinatoriams. 2. Po sekmadienio susitinkate su mokyklos vadovais ir parnešate gerą žinią iš Vilniaus. Vyksta konstruktyvus pokalbis, susitarimai. Nustatomos seminarų datos. Planuojami ištekliai seminarui ir 2007 m. 3. Numatomas grupės darbų grafikas. Planuojamas seminaras. Seminaro mokykloje data ir planas siunčiamas šio seminaro koordinatoriams iki gruodžio 8. Virtualioje aplinkoje konsultuojatės. 4. Pravedamas I seminaras iki (12.28). Identifikuojama problema. 5. Problemą siunčiame koordinatoriams ir iki gruodžio 29 d.


Atsisiųsti ppt "Užduotis 1. Iki gruodžio 6 d. išsiųsti parengtus planus grupėse koordinatoriams. 2. Po sekmadienio susitinkate su mokyklos vadovais ir parnešate gerą žinią."

Panašios pateiktys


Google reklama