Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Naudojant „Outlook“ 5 būdai dirbti Pasirašykite stilingai

Panašios pateiktys


Pateikčių temos: "Naudojant „Outlook“ 5 būdai dirbti Pasirašykite stilingai"— Pateikties kopija:

1 Naudojant „Outlook“ 5 būdai dirbti Pasirašykite stilingai
Atidarykite naują laišką. Juostelėje pasirinkite Parašas, tada – Parašai. Pasirinkite Naujas ir pavadinkite savo parašą. Atlikimo veiksmai ir vaizdo įrašas: aka.ms/outlooksignature Dabar įtraukite kontaktinę informaciją.

2 Akimirksniu atkreipkite į save dėmesį
Tekstas Logotipai Saitai Vaizdai Akimirksniu atkreipkite į save dėmesį užtikrina, kad jūsų el. laiškas bus pastebėtas. Be to, galima lengvai įtraukti asmenis į eilutę Kam. Įveskite prieš asmens vardą bet kurioje el. laiško teksto vietoje. pažymėti vardai bus automatiškai įtraukti į eilutę Kam. „Outlook“ bus rodomas jų laiškų sąraše aplanke Gauta, kad atkreiptų dėmesį. Atlikimo veiksmai ir vaizdo įrašas:

3 Dirbkite bendrai prie vieno failo
Kalbėkite ir bendradarbiaukite naudodami „Word“, „Excel“ ir „PowerPoint“ failus. Žr. aka.ms/collaborate Dirbkite bendrai prie vieno failo Pasirinkite failą savo kompiuteryje. Pridėkite failą prie laiško. Pasirinkite išplečiamąjį sąrašą šalia failo vardo. Nusiųskite į „OneDrive“. Nepamirškite priminimų Pažymėkite skubius laiškus, kad primintų stebėti, atsakyti, paskambinti ir dar daugiau. Pažymėkite vėliavėlės piktogramą laiškų sąraše. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite vėliavėlę, tada pasirinkite Įtraukti priminimą. Nustatykite priminimo parinktis.

4 Apsilankykite aka.ms/officetips
Turite klausimų? Klauskite „Noriu sužinoti“ Naudokite lauką Papasakokite, ką norite daryti, jei norite sužinoti daugiau apie viską, ką galima daryti „Outlook“. Atlikimo veiksmai ir vaizdo įrašas: aka.ms/outlooktellme Įveskite veiksmą, pavyzdžiui, neperskaityta. Tada pasirinkite vieną iš ieškos rezultatų arba Gauti pagalbos. Daugiau patarimų, vaizdo įrašų, žinynas ir mokymai Apsilankykite aka.ms/officetips Šios funkcijos pasiekiamos naudojant „Outlook 2016“ ir „Outlook for Office 365“.


Atsisiųsti ppt "Naudojant „Outlook“ 5 būdai dirbti Pasirašykite stilingai"

Panašios pateiktys


Google reklama