Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Pavasaris Baigiamasis darbas

Panašios pateiktys


Pateikčių temos: "Pavasaris Baigiamasis darbas"— Pateikties kopija:

1 Pavasaris Baigiamasis darbas
Simona Vilimaitė Pr1-0/1R JKM, 2011m .

2 Apie save Aš esu Simona. Aš lankau Ryto pradinę mokyklą.
Aš gyvenu Kaune, Vytėnuose, Vėsos gatvėje, 3 name. Mano mama vardu Giedrė, tėtis – Darius, sesė - Gailė, o brolis – Laurynas. Ir dar yra šuo Bilis. Man patinka važiuoti į vandens parkus. Aš nemėgstu vaikščioti po parduotuves, ypač drabužių. Aš labai gražiai piešiu, todėl manau kad tuo aš ypatinga. Į JKM atėjau mokytis dirbti kompiuteriu .

3 Piešinys pieštas programa Paint: PAVASARINIS MIŠKAS

4 Mėlynasis varpelis. Piešta pieštukais

5 Darbo PK pagrindų užsiėmimuose
Aš sužinojau: Kaip piešti Ms Paint. Kaip kurti skaidres Ms PowerPoint. Išmokau taisyti klaidas, pažymėti tekstą Ms Word. Man labiausiai patiko piešti Ms Paint: išmokau kopijuoti, iškirpti, tempti... Patiko rašyti programa Notepad. Ateityje norėčiau daugiau dirbti su Ms PowerPoint.

6 Kūrybiškumo ugdymo užsiėmimų metu
Sukūriau asmeninį simbolį varpelį, nes man jis yra labai gražus. Apibūdindama skirtingas melodijas, lengviau joms parinkau simbolius, tačiau sunkiau sekėsi sugalvoti joms atitinkantį istorinį laikotarpį. Atlikdama apklausą apie gėles, pastebėjau, kad raudonai gėlei populiariausias atsakymas rožė, o oranžinei - tulpė. Įvertindama savo kūrybiškumą supratau, kad man lengviau kurti vaizdais nei žodžiais. Galėjau kurti, piešti, vaidinti. Išmokau kūrybiškai mąstyti, reikšti savo nuomonę. Supratau, kad kai kurie vaikai nusižiūrinėja nuo kitų. Pastebėjau, kad atliekant bendras užduotis su kitais komandos nariais vieni kitiem pasakinėja. Labiausiai patiko kurti rašinėlį, klausytis melodijų. Sunkiausia buvo užpildyti apklausos lapą. Linkiu visiems mokiniams kūrybinių minčių, sėkmės baigiamajame darbe. 

7 Istorija apie mėlynąjį varpelį
Kartą labai seniai buvo toks mažas varpelis. Jis buvo visai mėlynas. Toks daugiau niekur kitur neaugo. Taip pat jis buvo labai drąsus. Kaip ir aš. Varpeliui patiko plepėti su visais miško gyventojais. Kaip ir man patinka kalbėti su savo draugais. Kai kuriems gyventojams net atsibosdavo, kad jis ilgai kalba. Varpelis pasakojo vis tą patį ir tą patį. Tačiau draugams jis patiko, nes skleisdavo malonų kvapą. Prie varpelio gyveno dar trylika kaimynų. Visiems su juo buvo linksma. Taip miškas buvo pavadintas gražiuoju mišku- juk jame gyveno toks mažas varpelis, kuris kalbėjo dieną ir naktį.


Atsisiųsti ppt "Pavasaris Baigiamasis darbas"

Panašios pateiktys


Google reklama