Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Meilė tai ar įsimylėjimas?

Panašios pateiktys


Pateikčių temos: "Meilė tai ar įsimylėjimas?"— Pateikties kopija:

1 Meilė tai ar įsimylėjimas?
Pagal skyrių “Širdies pokyčiai” Paruošė G.Dobikaltienė

2 Ką veiksime? Dirbsite grupėse ir individualiai,
naudositės pateikta medžiaga Šventajame Rašte ir padaloma medžiaga, gebės teisingai atskirti meilės ir įsimylėjimo bruožus, paruošite komiksą su 4 požymiais.

3 Vertinimas 1 talentas už aktyvų darbą pamokos metu,
1 talentas už 3 teisingus atsakymus apklausoje naudojantis Kahoot.it programa, 2 talentai už pabaigto komikso pristatymą.

4 1 Kor 13, 1-7 Jei kalbėčiau žmonių ir angelų kalbomis, bet neturėčiau meilės, aš tebūčiau žvangantis varis ir skambantys cimbolai. Ir jei turėčiau pranašystės dovaną ir pažinčiau visas paslaptis ir visą mokslą; jei turėčiau visą tikėjimą, kad galėčiau net kalnus kilnoti, tačiau neturėčiau meilės, aš būčiau niekas. Ir jei išdalyčiau vargšams visa, ką turiu, jeigu atiduočiau savo kūną sudeginti, bet neturėčiau meilės, – nieko nelaimėčiau. Meilė kantri, meilė maloninga, ji nepavydi; meilė nesididžiuoja ir neišpuiksta. Ji nesielgia netinkamai, neieško savo naudos, nepasiduoda piktumui, pamiršta, kas buvo bloga, nesidžiaugia neteisybe, su džiaugsmu pritaria tiesai. Ji visa pakelia, visa tiki, viskuo viliasi ir visa ištveria.

5 Kodėl svarbu išmokti atpažinti ir atskirti meilę nuo įsimylėjimo?

6 Darbas grupėse Sudėliokite į grupes, kas būdinga meilei, o kas įsimylėjimui.

7 Pasitikrinimas su kahoot


Atsisiųsti ppt "Meilė tai ar įsimylėjimas?"

Panašios pateiktys


Google reklama