Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

su prisikėlusiu Jėzumi

Panašios pateiktys


Pateikčių temos: "su prisikėlusiu Jėzumi"— Pateikties kopija:

1 su prisikėlusiu Jėzumi
Apokalipsė SUSITIKIMAS su prisikėlusiu Jėzumi „Jį išvydęs, aš puoliau Jam po kojų tarsi negyvas. Bet Jis uždėjo ant manęs savo dešinę ir prabilo: „Nebijok! Aš esu Pirmasis, ir Paskutinysis, ir Gyvasis. Aš buvau numiręs ir štai esu gyvas per amžius. Amen. Aš turiu mirties ir pragaro raktus“. (Apr 1, 17-18)

2 1. LAIKYKIS DIEVO ŽODŽIO. „Aš, Jonas, jūsų brolis ir sielvarto, karalystės ir Jėzaus Kristaus kantrybės bendrininkas, buvau saloje, vardu Patmas, dėl Dievo žodžio ir Jėzaus Kristaus liudijimo“. (Apr 1, 9)  „Kas žino mano įsakymus ir jų laikosi, tas myli mane. O kas mane myli, tą mylės mano Tėvas, ir Aš jį mylėsiu ir pats jam apsireikšiu“. (Jn 14, 21)

3 2. BŪK DIEVO DVASIOJE. „Aš buvau Dvasioje Viešpaties dieną ir išgirdau už savo nugaros galingą balsą, tarsi trimitą“. (Apr 1, 10) „Ir nepasigerkite vynu, kuriame pasileidimas, bet būkite pilni Dvasios“. (Ef 5, 18) „Ir neliūdinkite Šventosios Dievo Dvasios, kuria esate užantspauduoti atpirkimo dienai“. (Ef 4, 30)  „Negesinkite Dvasios!“ (1 Tes 5, 19)

4 3. LANKYKIS DIEVO BAŽNYČIOJE.
„Aš buvau Dvasioje Viešpaties dieną ir išgirdau už savo nugaros galingą balsą, tarsi trimitą, sakantį: „Aš esu Alfa ir Omega, Pirmasis ir Paskutinysis. Ką matai, surašyk į knygą ir pasiųsk septynioms bažnyčioms Azijoje: į Efezą, į Smirną, į Pergamą, į Tiatyrus, į Sardus, į Filadelfiją ir į Laodikėją“. Tuomet aš atsigręžiau pažiūrėti balso, kalbančio su manimi, ir atsigręžęs išvydau septynis aukso žibintuvus“. (Apr 1, 10-12) „Štai septynių žvaigždžių, kurias matei mano dešinėje, ir septynių aukso žibintuvų paslaptis: septynios žvaigždės – tai septynių bažnyčių angelai, o septyni žibintuvai, kuriuos matei, – tai septynios bažnyčios“. (Apr 1, 20)

5 4. ŽVELK Į DIEVO SŪNŲ. „O septynių žibintuvų viduryje – panašų į Žmogaus Sūnų, apsivilkusį ilga mantija ir persijuosusį per krūtinę aukso juosta. Jo galva ir plaukai buvo balti kaip balčiausia vilna ar sniegas, Jo akys tarsi ugnies liepsna, Jo kojos panašios į krosnyje įkaitintą skaistvarį, ir Jo balsas buvo tarytum daugybės vandenų šniokštimas. Dešinėje rankoje Jis laikė septynias žvaigždes, iš Jo burnos ėjo aštrus dviašmenis kalavijas, o Jo veidas buvo tarytum saulė, spindinti visu skaistumu“. (Apr 1, 13-16) 

6 5. PAKLUSK DIEVO AUTORITETUI.
„Jį išvydęs, aš puoliau Jam po kojų tarsi negyvas. Bet Jis uždėjo ant manęs savo dešinę ir prabilo: „Nebijok! Aš esu Pirmasis, ir Paskutinysis, ir Gyvasis. Aš buvau numiręs ir štai esu gyvas per amžius. Amen. Aš turiu mirties ir pragaro raktus. Tad užrašyk tai, ką regėjai, kas yra ir kas vėliau įvyks“. (Apr 1, 17-19) „Tau duosiu dangaus karalystės raktus; ką tu suriši žemėje, bus surišta ir danguje, ir ką tu atriši žemėje, bus atrišta ir danguje“. (Mt 16, 19)


Atsisiųsti ppt "su prisikėlusiu Jėzumi"

Panašios pateiktys


Google reklama