Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

<Windows.h>.

Panašios pateiktys


Pateikčių temos: "<Windows.h>."— Pateikties kopija:

1 <Windows.h>

2 windows.h Pirminis C antraštės failas (header), norint naudotis Win32 API, yra <windows.h> antraštės failas. Norint gauti vyldomą Win32 failą, šis failas turi būti įtrauktas (included) į kodą iš pradžių. Maža to, jis turi būti įtraukiamas prieš bet kokias kitas bibliotekas, nes apima makrokomandas (macros) ir kitus komponentus, kurie gali pakeisti ar išplėsti objektus kitose bibliotekose. Tai ypač aktualu kai dirbama su UNICODE, kuris įtakoja simbolių eilutes. Be to, daugelis standartinių C bibliotekos funkcijų yra įtraktos į Windows’ų branduolį ir yra prieinamos programuotojui nenaudojnt standartinių bibliotekų.

3 Antraštės failai Poantraštės failai - egzistuoja nemažai antraštės failų, kurie automatiškai įtraukiami kartu su windows.h, nes yra priklausomi nuo kitų failų ir makrokomandų (child header files). Egzistuoja antraštės failai, kurie gali būti įtraukiami į programą, bet nėra numatyti (default) įtraukti kartu su windows.h.

4 windows.h makrokomandos
WIN32_LEAN_AND_MEAN – keletas poantraštės failų nėra įtraukiamos į programos versiją. Pagreitinamas kompiliavimo procesas. UNICODE ir _UNICODE – šios makrokomandos gali būti naudojamos atskirai, bet dažniausiai naudojamos kartu norint naudotis UNICODE simbolių eilutėmis vietoj ASCII. WINVER ir _WIN32_WINNT – nurodo tamtikrų funkcijų panaudojimą. Jei nurodysime skaičių mažesnį nei 0x500, negalėsime naudotis Win2000 funkcijomis, kurių nėra Win98. Iš esmės negalėsime naudotis daugiagijiškumu (multi-threading).


Atsisiųsti ppt "<Windows.h>."

Panašios pateiktys


Google reklama