Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Atnaujinti pirmąją meilę

Panašios pateiktys


Pateikčių temos: "Atnaujinti pirmąją meilę"— Pateikties kopija:

1 Atnaujinti pirmąją meilę
APOKALIPSĖ Atnaujinti pirmąją meilę „Tad užrašyk tai, ką regėjai, kas yra ir kas vėliau įvyks“. (Apr 1, 19)  „Aš turiu prieš tave tai, kad palikai savo pirmąją meilę.  Taigi prisimink, nuo kur nupuolei, atgailauk ir vėl imkis pirmykščių darbų“. (Apr 2, 4-5)

2 1. Jėzus įvertina bažnyčios būklę – sveikatą.
Darbai: „Aš žinau tavo darbus, tavo triūsą ir tavo kantrybę“. (Apr 2, 2). „Tu ištvėrei, esi kantrus ir dėl mano vardo triūsei ir nepailsai“. (Apr 2, 3) Dorovė: „Aš žinau tavo darbus, tavo triūsą ir tavo kantrybę. Žinau, kad tu negali pakęsti piktųjų ir ištyrei tuos, kuriesakosi esą apaštalai, bet tokie nėra, ir radai juos esant melagius“. (Apr 2, 2)  Doktrina: „Aš žinau tavo darbus, tavo triūsą ir tavo kantrybę. Žinau, kad tu negali pakęsti piktųjų ir ištyrei tuos, kurie sakosi esą apaštalai, bet tokie nėra, ir radai juos esant melagius“. (Apr 2, 2)  „Savo naudai tu t uri, kad nekenti nikolaitų darbų, kurių ir Aš nekenčiu“. (Apr 2, 6)

3 2. Jėzus įvardija bažnyčios problemą – ligą.
Apleisti santykiai: „Aš turiu prieš tave tai, kad palikai savo pirmąją meilę“. (Apr 2, 4).  „Jeigu aš kalbu žmonių ir angelų kalbomis, bet neturiu meilės, esu kaip skambantis varis ar žvangantys cimbolai. Ir jei turiu pranašavimo dovaną ir suprantu visas paslaptis, ir turiu visą pažinimą; jei turiu visą tikėjimą, kad galiu kalnus perkelti, tačiau neturiu meilės, esu niekas. Ir jei išdalinu vargšams pamaitinti visa, ką turiu, ir jeigu atiduodu savo kūną sudeginti, bet neturiu meilės, – man nėra iš to jokios naudos“. (1 Kor 13, 1-3)  Prarasta įtaka: „Taigi prisimink, nuo kur nupuolei, atgailauk ir vėl imkis pirmykščių darbų, o jeigu ne, – jei neatgailausi, – greitai ateisiu ir patrauksiu iš vietos tavo žibintuvą“. (Apr 2, 5) 

4 3. Jėzus išrašo bažnyčiai receptą – vaistus.
Atsimink: „Taigi prisimink, nuo kur nupuolei, atgailauk ir vėl imkis pirmykščių darbų“. (Apr 2, 5) Atgailauk: „Taigi prisimink, nuo kur nupuolei, atgailauk ir vėl imkis pirmykščių darbų“. (Apr 2, 5) Atnaujink: „Taigi prisimink, nuo kur nupuolei, atgailauk ir vėl imkis pirmykščių darbų“. (Apr 2, 5)

5 „Kas turi ausis, teklauso, ką Dvasia sako bažnyčioms: ‘Nugalėtojui Aš duosiu valgyti nuo gyvybės medžio, esančio Dievo rojaus viduryje“. (Apr 2, 7) „Juk, kas tik gimė iš Dievo, nugali pasaulį; ir štai pergalė, nugalinti pasaulį – mūsų tikėjimas! O kas gi nugali pasaulį, jei ne tas, kuris tiki, kad Jėzus yra Dievo Sūnus?“ (1 Jn 5, 4-5) 


Atsisiųsti ppt "Atnaujinti pirmąją meilę"

Panašios pateiktys


Google reklama