Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Close Harmohy Darni harmonija

Panašios pateiktys


Pateikčių temos: "Close Harmohy Darni harmonija"— Pateikties kopija:

1 Close Harmohy Darni harmonija
Mokinių amžius: 17 m. Trukmė: 1metai Kalbos: anglų k. Sritis anglų k., istorija, geografija, IKT Projekto svetainė: Projekto koordinatorius Lietuvoje Vardas pavardė, pareigos: Rita Švedienė, anglų kalbos mokytoja Mokyklos Lietuvoje pavadinimas e-svetainė: Projekto partneriai užsienyje ir Lietuvoje Mokyklos pavadinimas, šalis: Immaculata Instituut (Oostmalle), Belgija (mokytojo vardas, pavardė): Sabine Schrivers Veiklos laikas Projekto veiklos 2007 rugsėjis, spalis Veiklos planavimas. Partnerių prisistatymas: nuotrauka ir trumpas aprašymas apie save, savo pomėgius . Tinklalapio kūrimas. Projekto veiklos pristatymas mokyklos bendruomenei. 2007 lapkritis, gruodis Projekto partnerių kelionių įspūdžiai “My school trip”: susipažinimas su bendraamžių gyvenimo būdu bei informacijos apie save pateikimas. Sveikinimai Kalėdų proga. Kalėdinių atvirukų gamyba, jų siuntimas partneriams. 2008 sausis, vasaris Klausimynų apie šalis partneres sudarymas ir atlikimas: klausimyno apie Lietuvą “Quiz on Lithuania” kūrimas ir jo pateikimas e-variantu partneriams. E-testo apie Belgiją atlikimas: informacijos internete paieška, atsakymų tikslinimas su partneriais, atsakymų apibendrinimas, informacijos sklaida bendruomenėje (diskusijų forma). 2008 kovas, balandis Gimnazijos pristatymas projekto partneriams: rašinių ir filmo apie savo mokyklą kūrimas, medžiagos pristatymas projekto tinklalapyje . Susipažinimas su mokykla - projekto partnere. 2008 gegužė, birželis Išsamesnės informacijos apie partnerinę šalį paieška: klausimų ”Ką aš dar norėčiau sužinoti apie Belgiją” parengimas, jų sugrupavimas pagal temas, darbas grupėse, pateikčių ruošimas bei pristatymas projektinei grupei ir jų išsiuntimas partneriams. Darbų su projekto partneriais apsikeitimas Projektinės veiklos sklaida gimnazijoje: medžiagos eksponavimas informaciniame stende, gimnazijos tinklalapyje, informaciniame leidinyje tėvams, tradiciniame kasmetiniame gimnazijos renginyje “projektų mugė”. Projekto tęstinumo numatymas kitiems mokslo metams.

2 Projekto Darni harmonija 3f klasės mokinių grupė

3 Projekto tema Šio projekto tema – harmoninga skirtingų Europos šalių darna bendravimo ir bendradarbiavimo srityje. Vykdant projektą mokytojai ir mokiniai, naudodamiesi IKT, supažindino vieni kitus su savo šalimi, miestu, mokykla, draugais. Jie palygino gyvenimo būdą skirtingose ES šalyse. Bendravimas su mokiniais iš kitos šalies turi teigiamą poveikį jų domėjimuisi Europos šalių kultūra, ekonomika, socialiniu gyvenimu. “Romuvos” gimnazijos mokiniai rinko medžiagą apie kompromisų šalį – projekto partnerę - Belgiją. Dažnai sakoma, kad Belgija – ne valstybė, o kompromisas. Ir nors “vieninga” Belgija neegzistuoja, tačiau šios šalies gyventojai – valonai ir flamandai - nors ir labai skirtingi, puikiai sugyvena. Taigi, kitų šalių pavyzdys mus moko būti tolerantiškais ir gyventi harmoningai.

4 Projekto tikslai Užmegzti glaudų ryšį ir draugystę tarp projekto partnerių iš Lietuvos ir Belgijos. Lavinti anglų kalbos bendravimo įgūdžius. Gerinti atliekamų projekto darbų kokybę naudojantis IKT. Susipažinti su kitų ES šalių kultūra. Stiprinti suvokimą apie europinę tapatybę bei formuoti geresnį supratimą apie kitų šalių gyvenimą.

5 Pedagoginė vertė Mokiniai tobulino anglų kalbos žinias virtualioje aplinkoje naudodamiesi įvairiomis interaktyviomis priemonėmis. Susipažindami su mokiniais iš kitos partnerės šalies palygino šalių panašumus ir skirtumus. Skiriamos užduotys buvo susijusios ne tik su mokinių kasdieniniu gyvenimu, bet ir integravo istorijos, geografijos bei kitas mokymo programos sritis. Buvo plečiamas anglų kalbos programos žodynas, kalbinių įgūdžių lavinimas.

6 Pedagoginis IKT priemonių pritaikymas
Bendradarbiavimas vyko e-paštu, pokalbių kambariuose, ir forumuose. Rezultatai buvo talpinami į projekto svetainę, sukurtą geros praktikos apsikeitimo tikslu. Tinklalapyje patalpinti mokinių darbai pateikti įvairiais būdais (atvirukai, nuotraukos, filmas, PPT)


Atsisiųsti ppt "Close Harmohy Darni harmonija"

Panašios pateiktys


Google reklama