Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Jūsų šalies pavadinimas

Panašios pateiktys


Pateikčių temos: "Jūsų šalies pavadinimas"— Pateikties kopija:

1 Jūsų šalies pavadinimas
Jūsų vardas ir pavardė Jūsų mokytojas Jūsų klasė

2 Vieta (jūsų šalies) Kokiame žemyne yra jūsų šalis ir kokios yra kaimyninės šalys. Įterpkite savo šalies žemėlapį.

3 Geografinės ypatybės (jūsų šalies)
Išvardykite visas svarbias upes, vandenynus, kalnų masyvus ir kitas geografines jūsų šalies ir šalia jos esančių šalių ypatybes. Įterpkite vienos jūsų šalies geografinės ypatybės paveikslėlį.

4 Klimatas (jūsų šalies)
Papasakokite apie tipines jūsų šalyje per metus įvykstančias orų permainas. Įterpkite kurį nors jūsų šalies metų laiką apibūdinantį paveikslėlį.

5 Gamta (jūsų šalies) Aprašykite keletą gyvūnų ir augalų, kuriuos galima rasti jūsų šalyje. Įterpkite jūsų šalyje gyvenančio gyvūno arba augalo paveikslėlį.

6 Istorija (jūsų šalies)
Sudarykite svarbių jūsų šalies arba provincijos istorinių įvykių laiko juostą. 1 įvykio pavadinimas 2 įvykio pavadinimas 3 įvykio pavadinimas 4 įvykio pavadinimas 5 įvykio pavadinimas 6 įvykio pavadinimas 7 įvykio pavadinimas 8 įvykio pavadinimas 1 data 2 data 3 data 4 data 5 data 6 data 7 data 8 data Įvykio aprašymas Į laiko juostą įdėkite esminius jūsų šalies įvykius.

7 Papročiai ir tradicijos
Papasakokite apie jūsų šalies papročius ir tradicines šventes. Aprašykite, kas ir kada švenčiama. Čia įterpkite paveikslėlį, apibūdinantį paprotį arba tradiciją.

8 Valdžia (jūsų šalies) Įterpkite savo šalies vadovo nuotrauką.
Paaiškinkite, kaip jūsų šalyje įvedami įstatymai ir kaip jie keitėsi. Papasakokite, kaip jūsų šalyje renkami šalies vadovai. Įterpkite savo šalies vadovo nuotrauką.

9 Ekonomika (jūsų šalies)
Papasakokite, kokios prekės jūsų šalyje gaminamos ir kokios paslaugos teikiamos. Kaip žmonės dažniausiai apsirūpina ir aprūpina savo šeimas? Įterpkite kokią nors jūsų šalies ekonomikos dalį iliustruojantį paveikslėlį.

10 Turizmas (jūsų šalyje)
Papasakokite apie savo šalies įdomybes, kurias svečiams iš kitų šalių būtų įdomu aplankyti. Įterpkite paveikslėlį, apibūdinantį vieną iš jūsų šalies tikslų.


Atsisiųsti ppt "Jūsų šalies pavadinimas"

Panašios pateiktys


Google reklama