Naudojant „Outlook“ 5 būdai dirbti Pasirašykite stilingai

Slides:



Advertisements
Panašios pateiktys
Laisvės ir kalnų šauksmas
Advertisements

“Ieškosiu Tavo veido...” pagal Isabel Guerra.
Lakštingala, čiulbanti 100 metų
Gėlių horoskopas MOTERIMS
Juozas Aputis (g. 1936) – rašytojas, bandantis surankioti ir savaip sudėlioti pasaulio grožį ir neįžvelgiamą jo gelmę reiškiančius žodžius. Parengė Vilniaus.
ATRASK DIEVO PAŠAUKIMĄ
III klasių viktorina Paruošė G.Baublienė ir L.Venskutė
Pateikties kopija:

Naudojant „Outlook“ 5 būdai dirbti Pasirašykite stilingai Atidarykite naują laišką. Juostelėje pasirinkite Parašas, tada – Parašai. Pasirinkite Naujas ir pavadinkite savo parašą. Atlikimo veiksmai ir vaizdo įrašas: aka.ms/outlooksignature Dabar įtraukite kontaktinę informaciją.

Akimirksniu atkreipkite į save dėmesį Tekstas Logotipai Saitai Vaizdai Akimirksniu atkreipkite į save dėmesį Simbolis @ užtikrina, kad jūsų el. laiškas bus pastebėtas. Be to, galima lengvai įtraukti asmenis į eilutę Kam. Įveskite prieš asmens vardą bet kurioje el. laiško teksto vietoje. Visi @ pažymėti vardai bus automatiškai įtraukti į eilutę Kam. „Outlook“ bus rodomas simbolis @ jų laiškų sąraše aplanke Gauta, kad atkreiptų dėmesį. Atlikimo veiksmai ir vaizdo įrašas: aka.ms/outlook@mention

Dirbkite bendrai prie vieno failo Kalbėkite ir bendradarbiaukite naudodami „Word“, „Excel“ ir „PowerPoint“ failus. Žr. aka.ms/collaborate Dirbkite bendrai prie vieno failo Pasirinkite failą savo kompiuteryje. Pridėkite failą prie laiško. Pasirinkite išplečiamąjį sąrašą šalia failo vardo. Nusiųskite į „OneDrive“. Nepamirškite priminimų Pažymėkite skubius laiškus, kad primintų stebėti, atsakyti, paskambinti ir dar daugiau. Pažymėkite vėliavėlės piktogramą laiškų sąraše. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite vėliavėlę, tada pasirinkite Įtraukti priminimą. Nustatykite priminimo parinktis.

Apsilankykite aka.ms/officetips Turite klausimų? Klauskite „Noriu sužinoti“ Naudokite lauką Papasakokite, ką norite daryti, jei norite sužinoti daugiau apie viską, ką galima daryti „Outlook“. Atlikimo veiksmai ir vaizdo įrašas: aka.ms/outlooktellme Įveskite veiksmą, pavyzdžiui, neperskaityta. Tada pasirinkite vieną iš ieškos rezultatų arba Gauti pagalbos. Daugiau patarimų, vaizdo įrašų, žinynas ir mokymai Apsilankykite aka.ms/officetips Šios funkcijos pasiekiamos naudojant „Outlook 2016“ ir „Outlook for Office 365“.