BAIGIAMASIS DARBAS Lietuva ir jos tradicijos

Slides:



Advertisements
Panašios pateiktys
Laisvės ir kalnų šauksmas
Advertisements

“Ieškosiu Tavo veido...” pagal Isabel Guerra.
Lakštingala, čiulbanti 100 metų
Gėlių horoskopas MOTERIMS
Juozas Aputis (g. 1936) – rašytojas, bandantis surankioti ir savaip sudėlioti pasaulio grožį ir neįžvelgiamą jo gelmę reiškiančius žodžius. Parengė Vilniaus.
ATRASK DIEVO PAŠAUKIMĄ
III klasių viktorina Paruošė G.Baublienė ir L.Venskutė
Pateikties kopija:

BAIGIAMASIS DARBAS Lietuva ir jos tradicijos MATAS DALINKEVIČIUS Pr1-7/3 JKM 2018

Apie mane... Man yra 11 metų, lankau ketvirtą klasę Lankau futbolą jau šešis metus ir turiu daug medalių Nepatinka dailės pamoka

Koks aš Esu draugiškas, aktyvus Sekasi matematika ir kiti tikslieji mokslai

Kodėl pradėjau lankyti JKM? Mano mama užrašė mane ir tiek. Turbūt tikėjosi, kad išmoksiu ką nors naujo...

3D vardas

Ko išmokau? Man daugiau mažiau viskas patiko. Na gal piešimas kiek mažiau... Išmokau neblogai dirbti su POWER POINT`u ir pan.

O dabar tai – ką norėjau Jums pristatyti...

Lietuva ir jos tradicijos bei šventės Lietuva turi daug tradicijų ir švenčių. Jos yra įvairios, įdomios ir labai skirtingos. Reikia vertinti savo tradicijas ir šventes. Mes visi esame Lietuvos vėliavos dalis. Turime nuostabią gamtą, pilių, turėjome, bet gaila tik vieną karalių... Buvome didžiausia tauta Europoje. Turime seniausią kalbą pasaulyje! Išsaugojome savo šventes ir tradicijas ir dėl to mes turime didžiuotis.

Dienos, kurios išgelbėjo Lietuvą Sausio 13-oji - Lietuvos laisvės gynėjų diena. Diena, kai žmonės kovojo už Lietuvą nebijodami sovietų tankų ir įtvirtino Lietuvos laisvę. Kovo 11-oji - Lietuva atgavo nepriklausomybę po 50 metų. Prieš tai įvyko daug svarbių įvykių Lietuvos istorijoje (Baltijos kelias, Sąjūdžio mitingai ir kt.) Vasario 16-oji - Lietuva išsivadavo iš carinės Rusijos po 123 metų. 20 signatarų pasirašė aktą, kad Lietuva vėl tapo laisva.Tai valstybės atkūrimo diena, kurios šimtmetį šiemet švenčiame.

Mano dovana Lietuvai - šis projektas

SU

GIMTADIENIU SU

GIMTADIENIU SU LIETUVA!

Ačiū visiems, kad išklausėte mano mintis