Namo Projektas Baigiamasis Darbas

Slides:



Advertisements
Panašios pateiktys
Laisvės ir kalnų šauksmas
Advertisements

“Ieškosiu Tavo veido...” pagal Isabel Guerra.
Lakštingala, čiulbanti 100 metų
Gėlių horoskopas MOTERIMS
Juozas Aputis (g. 1936) – rašytojas, bandantis surankioti ir savaip sudėlioti pasaulio grožį ir neįžvelgiamą jo gelmę reiškiančius žodžius. Parengė Vilniaus.
ATRASK DIEVO PAŠAUKIMĄ
III klasių viktorina Paruošė G.Baublienė ir L.Venskutė
Pateikties kopija:

Namo Projektas Baigiamasis Darbas KAUNO TECHNOLOGIJOS UNIVERSITETAS JAUNŲJŲ KOMPIUTERININKŲ MOKYKLA Architektūros ir dizaino specializacija Namo Projektas Baigiamasis Darbas Atliko: stud. Donatas Barkauskas Ad-2/1r Vadovė: dėst. Milda Vilkauskaitė Kaunas, 2013

Naudotos Programos AutoCad PhotoShop Blender

AutoCad AutoCad tai programa su kuria grafinius piešinius perkeli į kompiuterine erdve. Tik pradėjus mokintis su šia programa pasirode gan sunki , bet dažnai prie jos dirbant pripratau prie jos ir pasidare patogi ir lengvai naudojama programa.

PhotoShop PhotoShop tai programa su kuria gali pakoreguoti vaizdus ar juos net sukurti. mano manimu nėra sudėtinga programa, tiesiog gan nobuodi.

Blender Prieš pradedant dirbti su interjero dizainu reikėjo nutarti kokį stilių naudosim , aš pasirinkau Rytietišką stiliu. Su Blender programa buvo visokiausiu sunkumu , tai kas nors neisisaugodavo , tai issitryndavo , tad reikejo su ja elgtis gan atsargiai ir krupščiai

Ačiu už Dėmesį