PAVASARIS.

Slides:



Advertisements
Panašios pateiktys
Laisvės ir kalnų šauksmas
Advertisements

“Ieškosiu Tavo veido...” pagal Isabel Guerra.
Lakštingala, čiulbanti 100 metų
Gėlių horoskopas MOTERIMS
Juozas Aputis (g. 1936) – rašytojas, bandantis surankioti ir savaip sudėlioti pasaulio grožį ir neįžvelgiamą jo gelmę reiškiančius žodžius. Parengė Vilniaus.
ATRASK DIEVO PAŠAUKIMĄ
III klasių viktorina Paruošė G.Baublienė ir L.Venskutė
Pateikties kopija:

PAVASARIS

Pavasaris - lyg moteris. Tiesiog ilgai dažosi, renkasi gražius rūbus Pavasaris - lyg moteris. Tiesiog ilgai dažosi, renkasi gražius rūbus. O kai ateina, savo buvimu bent vieną žmogų padaro truputėlį laimingesniu.

Pavasaris... Tik 9 raidės, bet jame tiek daug vilčių ir tikėjimo kažkuo geresniu... ir laimės.

Pavasaris. Jis įsiveržia į širdis ir atneša pokyčius į gerą pusę Pavasaris... Jis įsiveržia į širdis ir atneša pokyčius į gerą pusę... Savo pozityvumu pašalina liūdesį nuo veido ir visai nieko neprašo mainais...

Pavasaris - tai tikras atgimimas, gabalėlis nemirtingumo...

Jūs, žinoma, žinote, kas tai. Tai pavasarinė karštinė Jūs, žinoma, žinote, kas tai? Tai pavasarinė karštinė. Štai kaip tai vadinasi. Ir jei jau ją pasigavote, jums norisi - jūs patys nežinote, ko būtent, - bet taip norisi, kad net širdį gelia.

Būna, kažkas nelimpa, nesiseka, ir tuo pačiu jauti kažką gero Būna, kažkas nelimpa, nesiseka, ir tuo pačiu jauti kažką gero. Prisimeni gėrį ir supranti: tai pavasaris.

Pavasaris - tai kada visa planeta gėlėse; tai stebuklas, mums duotas Dievo, kad pajaustume ir pamatytume rojų, dar būdami gyvi.

Pavasaris - tai toks metų laikas, kai labai gerai pradėti kažką naujo.

Pavasaris! Pabunda noras kurti.

Pavasaris - tai vaistai nuo liūdesio!

Pavasaris - atgimimo ir naujos pradžios laikas Pavasaris - atgimimo ir naujos pradžios laikas. Vieniems proga atversti naują puslapį. Kitiems - stebinantis netikėtumas.

Viskas praeina. Pavasaris visada sugrįžta.

Pavasaris. Laikas, kai viskas atgyja: žmonės, gyvūnai, paukščiai Pavasaris. Laikas, kai viskas atgyja: žmonės, gyvūnai, paukščiai. Gyvenimas įgauna prasmę. Mes vėl atgimstame. Vėl svajojame.

Tu pats sprendi, kada tavo gyvenime prasideda pavasaris.

Atmink - pats ryškiausias iš visų pavasarių - tas, kuris sieloje.

Pavasaris... Jame tiek daug vilčių ir tikėjimo kažkuo geresniu.

Jūs galite nuskinti gėlę, bet negalite sustabdyti pavasario.