Baigiamasis darbas. IŠRADIMAI

Slides:



Advertisements
Panašios pateiktys
Laisvės ir kalnų šauksmas
Advertisements

“Ieškosiu Tavo veido...” pagal Isabel Guerra.
Lakštingala, čiulbanti 100 metų
Gėlių horoskopas MOTERIMS
Juozas Aputis (g. 1936) – rašytojas, bandantis surankioti ir savaip sudėlioti pasaulio grožį ir neįžvelgiamą jo gelmę reiškiančius žodžius. Parengė Vilniaus.
ATRASK DIEVO PAŠAUKIMĄ
III klasių viktorina Paruošė G.Baublienė ir L.Venskutė
Pateikties kopija:

Baigiamasis darbas. IŠRADIMAI Maya Lynch, Pr1-6/2V JKM 2016-2017 m. m. Baigiamasis darbas. IŠRADIMAI

Apie save Aš Maya Lynch, man devyni metai. Mokausi Tirkiliškių mokykloje, 3 klasėje. Lankau karatė, baseiną, tenisą ir JKM. Aš esu aukšta. Aš nelabai mėgstu skaityti. Aš mėgstu žaisti su draugais. Atėjau į JKM tam, kad išmokčiau dirbti kompiuteriu. Aš skiriuosi nuo kitų vaikų, nes esu rudais plaukais ir be akinių. Aš esu draugiška ir protinga, bet kartais pykstu.

Mano darbo savaite, val.

Darbo personaliniu kompiuteriu pagrindų užsiėmimuose Mokėmės: Apie kompiuterių programas, jų dalis, paskirtį, rūšis. Viena iš pagrindinių dalių yra vidinė atmintinė. Naudotis elektroniniu paštu. Naudotis kalendoriumi, vykdyti paiešką kompiuteryje. Dirbti su langais, tvarkyti informaciją.

Mozaika

Pasaulio išradimas. Kompasas Man patinka kompasai, nes su kompasu visą laiką rasi kelią namo. Iki kompaso išradimo jūreiviai rasdavo kelią pagal žvaigždes, tačiau jeigu naktis būdavo debesuota, rasti kelią buvo sunkiau. Pirmieji kompaso išradėjai yra kinai, kurie prieš 4500 metų pastebėjo magnetines savybes: jeigu jie pririša ilgą magnetą prie šakos ir įmeta į upę, tada magnetas pasisuka į šiaurę. Į Europą kompasai atkeliavo tik 11-12 amžiuje. Kompasus paveikia kiti magnetiniai laukai.

Kompasas

Pasaulio išradimas. Kompasas

Mano išradimas Daiktas kurį noriu pagerinti – kreidelė. Šį daiktą reikėtų patobulinti, nes jos teplioja rankas ir lengvai lūžta. Kreidelei padobulinti prireikė nupjauto pieštuko, kreidelės, kartono ir karštų klijų. Aš padariau pieštukinę kreidelę, kuri nelūžta ir nesiteplioja. Šis mano išradimas turėtų patikti kitiems, nes kreidelė gali piešti ant lentos, ją sunkiau sulaužyti, rankos lieka švarios.

Mano išradimas - kreidelė

Apie darbą kūrybiškumo ugdymo užsiėmimuose Mes su griupiokais žaidėme Alias ir Mazgą: reikėjo susikabinti rankomis, atsipainioti ir neatsikabinti. Mes kūrėme savo išradimą; mano išradimas yra pieštukinė kreidelė. Ieškojau informacijos apie kompasus: atsiradimo istoriją, privalumus ir trūkumus. Piešėme savo išradimus. Grupėse darėme spalvotas dėliones. Žiurėjome ir diskutavome apie optines iliuzijas. Dalyvavome Absurdų konferencijoje. Mes kūrėme muzikos pasaką apie maistą ir metų laikus.

Ačiū už dėmesį.