Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Baigiamasis Darbas Išradimai

Panašios pateiktys


Pateikčių temos: "Baigiamasis Darbas Išradimai"— Pateikties kopija:

1 Baigiamasis Darbas Išradimai
Emilijus Poviliūnas Pr1-6/1R JKM m. m.

2 Apie savE Esu Emilijus Poviliūnas. Man devyneri metai.
Mokausi Kauno Prano Mašioto pradinėje mokykloje, 3b klasėje. Lankau Šilainių baseiną, muzikos mokyklą, buriavimą. Klasėje esu pirmūnas. Nemėgstu rašyti, karatė ir dailės. Man patinka groti, plaukti ir buriuoti. Į JKM atėjau išmokti naudotis kompiuteriu.

3 Mano darbo savaitė, val.

4 Darbo personaliniu kompiuteriu pagrindų užsiėmimuose
Mokėmės: Dirbti su kompiuteriais, apie jų dalis. Naudotis kalendoriumi. Sunkiausia buvo dirbti su Powerpoint programa. Įdomiausia buvo išmokti naudotis kompiuteriu.

5 Mozaika

6 Pasaulio išradimas. elektros lemputė
Amerikietis Tomas Edisonas laikomas elektros lemputės išradėju, kadangi pirmasis ją sukonstravo ir viešai pademonstravo. Tačiau viskas ne taip paprasta. Dėl šio išradimo paviešinimo įsižeidė vokietis Henrikas Giobelis ir pradėjo teismo procesą, kad įrodytų, jog jis pirmas išrado lemputę. Šis žmogus turėjo laikrodžių ir optikos krautuvėlę Niujorke. Eksperimentuodamas su bambuko pluoštu ir baterija, stikliniame butelyje įžiebė šviesą. Edisonas tik patobulino šį išradimą ir pasistengė, kad elektros lemputės būtų kuo greičiau gaminamos fabrikuose.

7 ELEKTROS lemputė

8 Pasaulio išradimas. Elektros lemputė

9 Mano išradimas Daiktas kurį noriu pagerinti – dantų šepetėlis.
Šį daiktą reikia pagerinti, nes jis nėra tobulas. Šepetukui patobulinti reikės: Dantų šepetėlio, lipniosios juostos, Medinių iešmelių. Mano išradimas – mini šluotelė. Šis daiktas gali būti naudojamas valyti mažiems daiktams. Šis daiktas turėtų patikti kitiems, nes galima išvalyti mažus daiktus.

10 Mano išradimas. mini šluotelė


Atsisiųsti ppt "Baigiamasis Darbas Išradimai"

Panašios pateiktys


Google reklama