Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

RUDUO Baigiamasis darbas

Panašios pateiktys


Pateikčių temos: "RUDUO Baigiamasis darbas"— Pateikties kopija:

1 RUDUO Baigiamasis darbas
Povilas Kruopis Pr1-0/3R JKM, 2011 m.

2 Apie save Aš esu Povilas Kruopis.
Mokausi Kauno Žaliakalnio pradinėj mokykloj, ketvirtoje klasėje. Esu klasės pirmūnas. Pernai matematikos "Kengūroje" užėmiau penktą vietą (iš visos šalies trečiokų ir ketvirtokų). Šiemet Kauno ketvirtokų matematikos olimpiadoje užėmiau antrą vietą, todėl dalyvausiu respublikinėje olimpiadoje. Gyvenu Benediktinų gatvėje. Puiki gatvė! Gatvėje turiu daug draugų. Vasarą lenktyniaujam dviračiais, žaidžiam kamuoliu ir t.t. Žiemą, mūsų gatvės viršuje yra kalva, nuo kurios čiuožinėjam. Iš mano gatvės išsišakoja kita, trumpoji gatvė, kurioje vyksta nemaža dalis veiksmo ir gyvena nemažai draugų. Gyvenu prie pat tos gatvės. Mano gatvės apačioje yra bažnyčia, o trumposios gale - puikus restoranas. Mano artimiausi žmonės yra mano šeima. Turiu mylimą mažą sesę ir šiek tiek mane nervuojantį brolį. Tėvai nemažai dirba, todėl juos matau tik per atostogas, vakare ir savaitgaliais. Man labai patinka šachmatai ir automobiliai. Mėgstu picą, vištieną ir t.t. Mėgstu tiksliuosius mokslus. Mėgstu juokelius. O nemėgstu daržovių (bet ne vaisių) ir įvairių dundukų, o juo labiau nesąmonių! Kuo aš kitoks? Vienintelis pasaulyje aš toks esu. Visi sako, kad aš labai protingas. Į JKM ateiti man pasiūlė tėtis. Sutikau. Mėgstu kompiuterius.

3 Piešėme, braižėme, spalvinome, sukome, vartėme programa Paint

4 Rudeninis vaiduoklis. Programa Paint pieštas piešinys

5 Pieštuku pieštas, po to - skenuotas piešinys

6 Darbo PK pagrindų užsiėmimuose
Aš sužinojau: Kaip piešti programa Paint (visas funkcijas); Kaip formatuoti tekstą programa Ms Word (rašyti mokėjau); Kurti skaidres programa Ms Power Point; Kurti aplankus. Man labiausiai patiko: Piešti programa Paint; Formatuoti tekstą. Ateityje norėčiau: Išmokti kurti internetinę svetainę; Išmokti kurti kompiuterinį žaidimą.

7 Kūrybiškumo ugdymo užsiėmimų metu
Sukūriau asmeninį simbolį Apibūdindamas skirtingas melodijas lengviau joms parinkau spalvą, maisto produktus, simbolius ir t.t., tačiau sunkiau buvo sugalvoti asmenybes. Atlikdamas apklausą apie daržoves pastebėjau, kad geltoniausia daržove laikoma bulvė, juodžiausia - bet kokia daržovė, bet sudegusi, raudoniausia - pomidoras, labiausiai oranžine - morka, o žaliausia -salota. Įvertindamas savo kūrybiškumą supratau, kad man lengviau kurti

8 Kūrybiškumo ugdymo užsiėmimų metu
Galėjau laisvai bendrauti su kitais atlikdamas užduotis. Išmokau įvairių kūrybos pagrindų. Supratau, kad esu kūrybingas. Pastebėjau, kad atlikti užduotis su kitais komandos nariais yra nei lengva, nei sunku.

9 Apklausa: daržovės

10 Istorija apie vaiduoklį
Vieną kartą gyveno vaiduoklis. Jis buvo žalias, linksmas, bet kai kam jis atrodė baisiai. Tas vaiduoklis mėgo žaisti lauke (vidurnaktį, žinoma). O dieną jis miegodavo apleistame name. Vieną rudenį jis pagalvojo, kad tas namas jam per mažas, ir išvyko ieškoti kito. Jis ilgai keliavo, kol galų gale rado visą pilį, aplink kurią augo daug grybų. Vaiduokliui ši vieta patiko ir jis vis dar tebegyvena pilyje.


Atsisiųsti ppt "RUDUO Baigiamasis darbas"

Panašios pateiktys


Google reklama