Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

MEDŽIAI,KRŪMAI. Baigiamasis darbas

Panašios pateiktys


Pateikčių temos: "MEDŽIAI,KRŪMAI. Baigiamasis darbas"— Pateikties kopija:

1 MEDŽIAI,KRŪMAI. Baigiamasis darbas
Ugnė Jankauskaitė, Pr-1/2v JKM m.

2 APIE SAVE Aš esu Ugnė Jankauskaitė.
Aš esu Ugnė Jankauskaitė. Mokausi Kauno Prano Mašioto pradinėje mokykloje 3a kl. Mano klasė labai išdykusi. Aš dar lankau dailės būrelį ir plaukimo treniruotes. Aš gyvenu name, Kauno r., Giraitėje, Spanguolių gatvėje su broliu ir tėveliais. Man artimiausi žmonės yra mama Jūratė, tėtis Nerijus ir brolis Julius. Aš auginu šunį Bigį ir dvi papūgas. Mano didžiausias pomėgis piešti paveikslus. Aš labai nemėgstu pupelių ir žirnių. Nuo kitų išsiskiriu kūryba. Į JKM atėjau išmokti dirbti kompiuteriu.

3 MANO SAVYBĖS

4 Mokėmės dirbti programa PAINT
Naudotis piešimo įrankiais, kopijuoti, įterpti, naudotis linijomis, piltuvėliu, spalvomis.

5 APKLAUSA. Vaisiai

6 PLEPUTĖ LIEPA Vieną rytą iš po samanų išdygo liepa. Ją pasveikino saulė Miglė. Miglė paklausė: - Ar smagu išaugti šioje žemėje? Liepa tik prasižiojo ir nebeužsičiaupė visą mėnesį. Todėl liepą žmonės praminė Liepa-Plepute. Bet liepai tai labai nepatiko.

7 PLEPUTĖ LIEPA

8 Medžiai ir krūmai

9 KŪRYBIŠKUMO UGDYMO UŽSIĖMIMŲ METU
Sukūriau asmeninį simbolį - pleputę liepą, nes aš labai daug plepu. Apibūdinama skirtingas melodijas lengviau joms parinkau metų laiką, tačiau sunkiau sekėsi sugalvoti žmogų. Atlikdama apklausą apie vaisius pastebėjau, kad populiariausi atsakymai buvo šie: raudoniausias vaisius buvo braškė, labiausiai oranžinis - apelsinas. Įvertindama savo kūrybiškumą supratau, kad man lengviau kurti žodžiais, nei vaizdais. Galėjau bendrauti su kitais. Išmokau kūrybiškumo. Supratau, kad kūrybiškumas yra labai svarbus. Pastebėjau, kad atlikti bendras užduotis su kitais komandos nariais yra lengviau. Labiausiai patiko žaisti žaidimus. Sunkiausia buvo būti tyliai. Dalyvaujant užsiėmimuose mane džiugino mokytoja Eglė ir draugė Gabija. 

10 DARBO PK PAGRINDŲ UŽSIĖMIMUOSE
Išmokau dirbti programomis Microsoft powerPoint 2010 ir Microsoft Word 2010. Jau žinojau kaip įkelti nuotraukas iš interneto, bet išmokau jas vartyti. Sužinojau kaip Microsoft Word programoje pabraukti eilutę ir pakeisti eilutės spalvą. Išmokau kompiuterio dalis. Sužinojau kaip kompiuteriu taisyklingai rašyti tekstą.


Atsisiųsti ppt "MEDŽIAI,KRŪMAI. Baigiamasis darbas"

Panašios pateiktys


Google reklama