Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

JĖZUS MIRĖ VIETOJE MANĘS

Panašios pateiktys


Pateikčių temos: "JĖZUS MIRĖ VIETOJE MANĘS"— Pateikties kopija:

1 JĖZUS MIRĖ VIETOJE MANĘS
„Jis buvo sužeistas už mūsų kaltes ir sumuštas už mūsų nuodėmes. Bausmė dėl mūsų ramybės krito ant jo; jo žaizdomis esame išgydyti. Mes visi buvome paklydę kaip avys, kiekvienas ėjome savo keliu. Bet Viešpats uždėjo ant jo visus mūsų nusikaltimus“. (Iz 53, 5-6) 

2 1. AŠ BUVAU NUSIKALTĘS KAIP IR BARABAS.
„Per šventes jis paleisdavo vieną kalinį, kurio žmonės prašydavo. Tada buvo vienas kalinys, vardu Barabas, suimtas kartu su maištininkais, kurie maišto metu nužudė žmogų“. (Mk 15, 6-7) „Yra jūsų paprotys, kad per Paschą aš paleisčiau vieną suimtąjį. Tad ar norite, kad paleisčiau jums žydų karalių?“ Tada jie vėl visi ėmė šaukti: „Ne šitą, bet Barabą!“ O Barabas buvo plėšikas“. (Jn 8, 39-40) „Nes visi nusidėjo ir stokoja Dievo šlovės“ (Rom 3, 23)

3 2. AŠ BUVAU NUTEITAS KAIP IR BARABAS.
„Mat per šventę Pilotas turėjo paleisti jiems vieną kalinį. Tada jie visi kartu ėmė šaukti: „Mirtis šitam! Paleisk mums Barabą!“ Barabas buvo pasodintas į kalėjimą už kažkokį maištą mieste ir žmogžudystę“. (Lk 23, 17-19)  „Nėra teisaus, nėra nė vieno. Nėra išmanančio, nėra kas Dievo ieškotų. Visi paklydo ir tapo netikusiais; nėra kas darytų gera, nėra nė vieno!“ (Rom 3, 10-12) „Atpildas už nuodėmę – mirtis, o Dievo dovana – amžinasis gyvenimas per Jėzų Kristų, mūsų Viešpatį“. (Rom 6, 23) 

4 3. AŠ BUVAU IŠLAISVINTAS KAIP IR BARABAS.
„Norėdamas įtikti miniai, Pilotas paleido Barabą, o Jėzų nuplakdino ir atidavė nukryžiuoti“. (Mk 15, 15)  Yra jūsų paprotys, kad per Paschą aš paleisčiau vieną suimtąjį. Tad ar norite, kad paleisčiau jums žydų karalių?“ Tada jie vėl visi ėmė šaukti: „Ne šitą, bet Barabą!“ O Barabas buvo plėšikas“. (Jn 18, 39-40) „Štai Dievo Avinėlis, kuris naikina pasaulio nuodėmę!“ (Jn 1, 29) „O Dievas mums parodė savo meilę tuo, kad Kristus mirė už mus, kai tebebuvome nusidėjėliai. Tad dar tikriau dabar, kai esame išteisinti Jo krauju, mes būsime per Jį išgelbėti nuo rūstybės“. (Rom 5, 8-9) 

5 „Nes Dievas taip pamilo pasaulį, jog atidavė savo viengimį Sūnų, kad kiekvienas, kuris Jį tiki, nepražūtų, bet turėtų amžinąjį gyvenimą“. (Jn 3, 16)  „Kas Jį tiki, tas neteisiamas, o kas netiki, jau yra pasmerktas už tai, kad netiki viengimio Dievo Sūnaus vardo“. (Jn 3, 18)  „Jeigu lūpomis išpažinsi Viešpatį Jėzų ir širdimi tikėsi, kad Dievas Jį prikėlė iš numirusių, būsi išgelbėtas“. (Rom 10, 9) 


Atsisiųsti ppt "JĖZUS MIRĖ VIETOJE MANĘS"

Panašios pateiktys


Google reklama