Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Baigiamasis darbas. išradimai

Panašios pateiktys


Pateikčių temos: "Baigiamasis darbas. išradimai"— Pateikties kopija:

1 Baigiamasis darbas. išradimai
Ieva Fetisovaitė, Pr1-6/5R JKM 2016 – 2017 m. m.

2 Apie save Aš esu Ieva Fetisovaitė, man 8 metai.
Mokausi Kauno „Paparčio“ pradinėje mokykloje, 3B klasėje. Lankau baseiną. Esu smalsi, linksma ir padūkusi. Aš išsiskiriu iš kitų vaikų tuo, kad esu linksma, o kiti - ramūs. Man nepatinka žaisti slėpynių, gaudynių ir Tuku-tuku. Aš mėgstu gerti karštą šokoladą, mėgstu ledus ir dar labai mėgstu maudytis baseine. Į JKM atėjau sužinoti daugiau apie kompiuterį.

3 Mano darbo savaitė, val.

4 DARBO KOMPIUTERIU PRADMENŲ UŽSIĖMIMUOSE
MOKĖMĖS DAUG APIE KOMPIUTERIUS, KAS JUOSE YRA. DIRBOME SU VISOKIAUSIOMIS PROGRAMOMIS. SUNKIAUSIA BUVO MOKYTIS NAUDOTIS PROGRAMA PAINT TODĖL, KAD BUVO SUNKU IŠMOKTI KAIP NUSPALVINTI VISĄ LAPĄ. LABIAUSIAI PATIKO PROGRAMA POWERPOINT TODĖL, KAD MES DAUGIAUSIAI SU JA DIRBOME IR LABAI GERAI VISKAS PAVYKO, PUIKIAI ĮSISAVINAU.

5 MOZAIKA

6 MOZAIKA

7 MOZAIKA

8 Pasaulio išradimas. Televizorius
Seniai, seniai, kai gyveno proseneliai, atsirado televizoriai. Televizorių išrado du žmonės 1904: Philo Farnsworth ir John Logie Braid. Šis išradimas pakeitė žmonių gyvenimą tuo, kad jie žiūrėdami televizorių galėjo kažką sužinoti. Tai yra šauniausias išradimas, nes per televizorių rodo daug filmų. Jis galėtų būti truputėlį lengvesnis ir siauresnis. Jo vaizduoklis liečiamas.

9 TELEVIZORIUS

10 PASAULIO IŠRADIMAS. TELEVIZORIUS

11 MANO IŠRADIMAS. LĖKŠTĖ Tai daiktas, rodantis laiką. Patogu, kai lėkštė rodo laiką. Galima pakabinti ant sienos, neštis rankoje ir žiūrėti, sekti laiką. Mano išradimas patogus todėl, kad aš bet kada galiu pažiūrėti į laikrodį.

12 MANO IŠRADIMAS. LĖKŠTĖ

13 KŪRYBIŠKUMO UGDYMO UŽSIĖMIMUOSE
AŠ KŪRIAU LAIKĄ RODANČIĄ LĖKŠTĘ. AŠ IŠMOKAU DAUGIAU DRĄSOS IR BŪTI DRĄSESNE. SUNKIAUSIA UŽDUOTIS - „ŽVAKĖS PROBLEMA“. REIKĖJO IŠ ŽVAKĖS, DEGTUKŲ DĖŽUTĖS IR SMEIKTUKŲ DĖŽUTĖS PADARYTI, KAD NUO ŽVAKĖS NEVARVĖTŲ VAŠKAS ANT ŽEMĖS. UŽSIĖMIMUOSE SUPRATAU, KAD NEESU LABAI DRĄSI. MAN LABIAUSIAI PATIKO ŽAIDIMAS ALIAS.

14 AČIŪ UŽ DĖMESĮ


Atsisiųsti ppt "Baigiamasis darbas. išradimai"

Panašios pateiktys


Google reklama