Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Pateiktis įkeliama. Prašome palaukti

Trijuostė sansevjera Kilusi iš centrinės Afrikos, yra artima agavų giminaitė. Ją taip lengva auginti, kad kartais laikoma nuobodžiu ir neįdomiu augalu.

Panašios pateiktys


Pateikčių temos: "Trijuostė sansevjera Kilusi iš centrinės Afrikos, yra artima agavų giminaitė. Ją taip lengva auginti, kad kartais laikoma nuobodžiu ir neįdomiu augalu."— Pateikties kopija:

1 Trijuostė sansevjera Kilusi iš centrinės Afrikos, yra artima agavų giminaitė. Ją taip lengva auginti, kad kartais laikoma nuobodžiu ir neįdomiu augalu. Liaudiškas pavadinimas “uošvės liežuvis”.

2 Žemaūgė sansevjera Tai ypač atsparus augalas nepalankioms buto sąlygoms. Tikras sanitaras, iš oro sugeba puikiai ištraukti kenksmingas medžiagas.

3 Tikrasis zamiokulkas Dėl vešlių ūglių, tamsiai žalios spalvos ir savito pavidalo jis yra vienas iš įspūdingiausių kambarinių augalų, išgyvenančių beveik be jokios priežiūros.

4 Tikrasis zamiokulkas Vieni mano, kad šis augalas – šeimos finansų indikatorius – jei šeimininkai praranda pinigus, tai ir zamiokulkas neauga. Ir atvirkščiai – jei zamiokulkas jus džiugina naujais stiebais ar net žiedais – laukite pinigėlių. Būtent todėl zamiokulkas dar vadinamas pinigų medžiu.

5 Tikrasis storalapis Tai, ko gero, pats atspariausias kambarinis augalas, kokį tik galima įsigyti. Fengšui fanai turėtų žinoti, kad jis yra turto ir gerovės simbolis.

6 Tikrasis storalapis Geras apšvietimas labai svarbu, ypač žiemą; labai naudingos kelios valandos tiesioginės saulės šviesos. Auginiai lengvai įsišaknija bet kuriuo metų laiku.

7 Karpažolė Tai keistoki nereiklūs kambariniai augalai, kurių daugelis panašūs į kaktusus.

8 Puošnioji karpažolė. Puancetija
Tradiciniai kalėdiniai augalai, introdukuoti iš Meksikos. Jei norite auginti ne vienerius metus, reikia daug kantrybės.

9 Lazdelinė karpažolė Sunku patikėti, kad ji artima puošniosios karpažolės giminaitė. Tokį pavidalą augalas įgijo prisitaikydamas išgyventi karštį ir sausrą.

10 Lazdelinė karpažolė Būkite atsargūs liesdami nulūžusias ir sužalotas šakeles, nes jų baltos sultys gali smarkai sudirginti odą.

11 spirginė karpažolė Šis Madagaskaro kilmės sukulentas užauga iki 1.2 metro. Yra lepus priežiūrai, nes tik kas jam nepatiks, greitai numes lapus, kurių šis augalas ir taip ne per daugiausiai turi.

12 SPIRGINĖ KARPAŽOLĖ Sėkmingam augalo gyvavimui jį reikia laikyti tiesioginiuose saulės spinduliuose, kuriuose lapai būna dideli ir gyvybingi, o kad jie neprisviltų, augalą reikia sukioti, kad būtų vienodas lapų įdegis.

13 Spirginė karpažolė Nepakankamas saulės spindulių kiekis ar per žema temperatūra – dažniausios visų lapų praradimo priežastys. Tolerantiška karščiui ir sausrai, ir visiškai draugaujanti su perlaistymu.

14 Vienas žaviausių svyrančių augalų, kilusių iš Kinijos ir Japonijos.
Palaipinė uolaskėlė Vienas žaviausių svyrančių augalų, kilusių iš Kinijos ir Japonijos.

15 Skindapas Labai puošnus ir nereiklus augalas, ūglius užaugina iki 10 metrų. Kilęs iš Saliamono salos Ramiajame vandenyne. Turi odą ir gleivinę dirginančių medžiagų.


Atsisiųsti ppt "Trijuostė sansevjera Kilusi iš centrinės Afrikos, yra artima agavų giminaitė. Ją taip lengva auginti, kad kartais laikoma nuobodžiu ir neįdomiu augalu."

Panašios pateiktys


Google reklama